Signe Miranda

Sansemotorisk vejleder


Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål inden for sansemotorik og nærliggende områder. Jeg er vejleder og fagperson, som hjælper børn med bl.a. sansemotorikscreening.

En snak om sansemotorik eller teambuilding


Hvis du tænker, at det kunne være relevant at få kigget på dit barns motorik og forbedre dit barns motoriske færdigheder, så tøv ikke med at kontakte mig. Til fagpersonale i børnehaver, skoler og lignende står jeg også altid klar med gode råd.


Søger du teambuilding til dit firma, må du endelig også henvende dig. Vi kan altid tage en snak om, hvilke behov og ønsker du har. Jeg sørger for at indrette firmaarrangementet, så det passer til lige netop dine medarbejdere. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kontakt mig direkte


Kontakt mig direkte enten via e-mail eller ved at benytte nedenstående kontaktformular. Du kan også træffe mig telefonisk ved at ringe på hovednummeret på alle hverdage.


Få rutevejledning til klinikken ved at klikke her.

Ofte stillede spørgsmål


Hvad er sansemotorik?

Sansemotorik er kroppens grundlæggende evne til at udføre bevægelser og at gøre det med balance i muskulaturen. Sansemotoriske vanskeligheder kan altså komme til udtryk i, at børn falder eller taber ting.


Kan sansemotorik hjælpe dig?

Sansemotorik er ikke et behandlingstiltag, der øjeblikkeligt løser alle problemer. Men det kan være et redskab til at forstå kroppen, og især børn og deres udfordringer, så man kan arbejde hensigtsmæssigt med det.


Er sansemotorisk leg også for voksne?

Der er masser af gode grunde til, at vi voksne også skal lege. I legende teambuilding får vi styrket nærværet, sociale relationer og faglighed.


Hvor arbejder jeg?

De fleste af mine sansemotoriske screeninger og workshops foregår i min klinik i Randers. For observation og teambuilding kører jeg i hele landet.


Hvor længe har jeg arbejdet med sansemotorik?

I over 20 år har jeg beskæftiget mig med sansemotorik.